Ιατρικές Εκδόσεις

Εκδόσεις ιατρικών συγγραμμάτων.

Στα πλαίσια της ενημέρωσης του κοινού και των επιστημόνων υγείας, η Dermamed προχωρά στην έκδοση ιατρικών συγγραμμάτων, καλύπτοντας ένα μεγάλο τμήμα της θεματολογίας σε ζητήματα όπως η ανδρογενετική αλωπεκία, μύθοι, αλήθειες και πρώτες βοήθειες σε θέματα ΩΡΛ καθώς και μια λεπτομερή παρουσίαση της δράσης του skin microneedling μέσω των ιατρικών εργαλείων dermaroller.

H έρευνα, ανάπτυξη και συγγραφή των συγγραμμάτων υπογράφονται απο τον CEO & Founder της DERMAMED Dr. Κωνσταντίνο Αναστασάκη MD, PhD, Χειρουργό Κεφαλής-Τραχήλου & Διδάκτων του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου.

 

Aνδρογενετική Αλωπεκία από το Α έως το Ω.

androgenetiki alopekiaΠερίληψη: Το σύγγραμμα "Aνδρογενετική Αλωπεκία από το Α έως το Ω" είναι το μοναδικό Ιατρικό σύγγραμμα παγκοσμίως που ασχολείται αποκλειστικά με την Ανδρογενετική Αλωπεκία και την FPHL και με οτιδήποτε έχει γραφτεί στον επιστημονικό Τύπο για τις συγκεκριμένες "νόσους".
ISBN: 978-618-81608-0-4
Στοιχεία Έκδοσης: Εκδόσεις Γιώργος Ζεβελεκάκης & ΣΙΑ Ε.Ε.
Συγγραφέας: Αναστασάκης Κωνσταντίνος MD, PhD
Ημερομηνία Έκδοσης: 2015
Αρ. Σελίδων: 901

 

Μύθοι - Αλήθειες & Πρώτες Βοήθειες στην Ωτορινολαρυγγολογία

mithoi alithiesΠερίληψη: Το σύγγραμμα "Μύθοι - Αλήθειες & Πρώτες Βοήθειες στην Ωτορινολαρυγγολογία" ασχολείται με όλα τα θέλατα που άπτονται του κλάδου της Ωτορινολαρυγγολογίας και παρουσιάζει τι πρέπει να κάνουν και τι να μην κάνουν, ενήλικες και παιδιά, για να γίνουν γρήγορα καλά.
Στοιχεία Έκδοσης: ΔΕΣΜΟΣ Εκδόσεις
Συγγραφέας: Αναστασάκης Κωνσταντίνος MD, PhD
Ημερομηνία Έκδοσης: Ιούνιος 2016
Αρ. Σελίδων: 255

 

 

Medical Dermaroller - Μονογραφία

medical dermarollerΠερίληψη: Στο σύγγραμμα "Medical Dermaroller - Μονογραφία" παρουσιάζεται η δράση και η αποτελεσματικότητα του Dermaroller. Επιπλέον παρουσιάζονται όλα τα αντίγραφα του Αυθεντικού Dermaroller, οι τρόποι με τους οποίους τα αναγνωρίζουμε και τις δυσάρεστες επιπτώσεις από τη χρήση τους.
Στοιχεία Έκδοσης: ΔΕΣΜΟΣ Εκδόσεις
Συγγραφέας: Αναστασάκης Κωνσταντίνος MD, PhD
Ημερομηνία Έκδοσης: Ιούνιος 2011
Αρ. Σελίδων: 64