Πιστοποιήσεις

Η εταιρεία DERMAMED έχει λάβει τις παρακάτω πιστοποιήσεις για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

  ekapty  

Πιστοποιητικό από το ΕΚΑΠΤΥ (Εθνικό Κέντρο Αξιολόγησης της Ποιότητας & Τεχνολογίας στην Υγεία – πρώην ΕΚΕΒΥΛ) για τα προϊόντα των σειρών Medical & Cosmetic Dermaroller. Το πιστοποιητικό αυτό βεβαιώνει πως η DERMAMED συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις της υπουργικής απόφασης ΔΥ8δ/Γ.Π.οικ./1348/2004 αναφορικά με την ορθή διανομή ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

  promitheutis  

Η εταιρεία DERMAMED έχει εγγραφεί στο Μητρώο Προμηθευτών του Υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας με αριθμό 465/10 καθώς διατηρεί ιστότοπους για πώληση προϊόντων εξ αποστάσεως (σύναψη συμβάσεων εξ αποστάσεως).

  emota  

Η εταιρεία DERMAMED έχει λάβει το Ευρωπαϊκό Σήμα Εμπιστοσύνης (European TRUSTMARK) από την ΕΜΟΤΑ (European Multi –channel and Online Trade Association). Στην Ελλάδα, το σήμα εμπιστοσύνης European TRUSTMARK απονέμεται μαζί με το σήμα Trustonline που δημιούργησε η ΕΠΑΜ, η Ελληνική Ένωση Πωλήσεων από Απόσταση και Ηλεκτρονικού Εμπορίου. Έτσι, οι καταναλωτές βεβαιώνονται πως οι πιστοποιημένοι μας ιστότοποι τηρούν την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία για τις πωλήσεις από απόσταση και επιπλέον συμμορφώνονται με τις βέλτιστες πρακτικές τις οποίες υπαγορεύει ο Κώδικας Δεοντολογίας από απόσταση.

  epam  

Η εταιρεία DERMAMED είναι μέλος της Ελληνικής Ένωσης Πωλήσεων από Απόσταση και Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ΕΠΑΜ). Η ΕΠΑΜ προωθεί τις ηλεκτρονικές πωλήσεις και τις πωλήσεις από απόσταση και διασφαλίζει στον καταναλωτή πως στους ιστότοπους της εταιρείας μας τηρείται απαρέγκλιτα ο Κώδικας Δεοντολογίας των Ηλεκτρονικών Πωλήσεων και των Πωλήσεων από Απόσταση.

  greca  

Η εταιρεία DERMAMED είναι μέλος του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (Ε.Σ.Η.Ε.) ή GR.EC.A. (Greek eCommerce Association). Σκοπός του GR.EC.A. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των κοινών συμφερόντων των μελών και του κλάδου του Ηλεκτρονικού Εμπορίου. Έτσι αναδεικνύονται οι καλές πρακτικές και ενισχύεται το αίσθημα εμπιστοσύνης των καταναλωτών προς το Ηλεκτρονικό Εμπόριο.

  ka abhrs  

Ο Dr. Κωνσταντίνος Αναστασάκης, C.E.O & Co-founder της εταιρείας DERMAMED, είναι Χειρουργός Κεφαλής & Τραχήλου (Head & Neck Surgeon), Διδάκτωρ Πανεπιστημίου της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου. Έχει εκπαιδευτεί στη Μεταμόσχευση Τριχοθυλακίων δίπλα στους γνωστότερους χειρουργούς Μεταμόσχευσης Μαλλιών στην Αμερική και στον Καναδά και εργάζεται ως Χειρουργός Μεταμόσχευσης Τριχοθυλακίων από το 2004. Ο Dr. Κωνσταντίνος Αναστασάκης είναι ο μοναδικός έλληνας ιατρός που έχει περάσει τις εξετάσεις του American Board of Hair Restoration Surgery (ABHRS) και ένας από τους 98 μη Αμερικάνους που έχει λάβει τον τίτλο Diplomate of ABHRS, Experience Route σε σύνολο 205 ιατρών παγκοσμίως.

  ka-ishrs  

O Dr. Κωνσταντίνος Αναστασάκης συμμετέχει ενεργά από το 2009 στο ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο της Διεθνούς Οργάνωσης Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού (ISHRS, International Society of Hair Restoration Surgery) και έχει παρουσιάσει εργασίες ως προσκεκλημένος ομιλητής. Στο τελευταίο παγκόσμιο συνέδριο της ISHRS που έγινε στο Σικάγο τον Σεπτέμβριο του 2015, ο Dr. Κωνσταντίνος Αναστασάκης ορίστηκε από την οργανωτική επιτροπή ως υπεύθυνος για την υποδοχή και ενημέρωση των νέων μελών-ιατρών.